Estreme: puur en zuiver

Dat zijn wij in een notendop. Bij ons geen ‘blabla cultuur’ en bureaucratische rompslomp. Wij zijn direct in onze communicatie en houden van korte lijnen. Alleen dan krijg je snel dingen voor elkaar en zet je een stap in de juiste richting.

Directie

Dat de directie jou niet of slechts bij naam kent, zal je bij ons niet meemaken. Zij werkt namelijk ook gewoon in het veld en staat je met raad en daad bij als je voor een pittige uitdaging staat. De deur staat altijd open. Bij Estreme staan we voor gelijkheid. De sfeer op kantoor is toegankelijk voor iedereen en we zijn eerlijk naar elkaar. Vind je iets lastig of maak je een fout? Dat is helemaal niet erg, want fouten maken mag en daar leer je van. Maar bij ons wordt hier niet omheen gedraaid. Wij zijn namelijk van mening dat je als je het Estreme puur en zuiver houdt, dat je met elkaar de beste resultaten neerzet.

DSC_3720
nadenken

Estreme veelzijdig

Wij gaan voor het totaalplaatje en denken graag een beetje anders. Zo bouwen we niet alleen datakoppelingen, we beheren ze ook. We ontwerpen en ontwikkelen voor meerdere klanten de integratie structuur en bouwen koppelingen tussen verschillende systemen met track en trace. Dit alles doen we bij diverse soorten klanten. Van gemeenten tot aan retailbedrijven, we zijn van alle markten thuis. Hierbij zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.

We stellen ons flexibel op en passen onze diensten aan, aan de vraag van de klant. Alles voor een zo optimaal mogelijke klantbeleving. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technologieën, maar we geloven ook zeker in technologie die al een tijdje bestaat.

Oog voor jou

Naast oog voor de klant, hebben we ook oog voor jou. Als integratiespecialist krijg je een divers klantenpakket met afwisselende taken. We werken via SCRUM en AGILE en daarin krijg je veel zelfstandigheid. Wil jij jouw standaard werkzaamheden nog iets extra’s doen om jezelf verder te ontwikkelen? Dat kan!

Een extra project oppakken, een cursus volgen of een certificering behalen? Het is allemaal mogelijk. Omdat we Estreme veelzijdig zijn, denken we graag met je mee.

oog-voor-jou-foto
DSC_3747

Estreme persoonlijk

Een nummertje zijn… Dat wilt niemand. Daarom houden wij het graag Estreme persoonlijk. We helpen elkaar wanneer het nodig is en er wordt gekeken naar wat bij jou past. Iedereen krijgt 25 vakantiedagen, maar wil je er meer kopen? Geen probleem. Bij ons krijg je standaard een NS business card, maar kom jij liever naar kantoor met jouw elektrische fiets? Ook dat is een optie. Wij denken graag met je mee. Zolang dit maar wederzijds is. Wij verwachten namelijk ook dat je meedenkt met jouw collega’s als zij een probleem hebben en dat je de klant een passende oplossing biedt. Bij Estreme doen we het samen, met én voor elkaar. Zoals gezegd, wij houden het graag Estreme persoonlijk.

Estreme verblindend

Koppelingen maken tussen verschillende systemen om deze vervolgens als één systeem te laten functioneren. Dat is in de kern wat wij doen. Maar niet alleen op technisch vlak maken wij verbindingen. Een hecht team en verbinding leggen met elkaar, vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom is er naast hard werken ook aandacht voor plezier. Gelukkig hoeven we daar niet ver voor te zoeken, want ons kantoor staat op de campus van het prachtig gelegen UVA Science park. Een inspirerende omgeving dat enorm veel te bieden heeft. Lekker eten, onstpannen en goede koffie. Wil jij jouw hoofd even leegmaken na of tijdens een drukke werkdag? Dan kun je lekker gaan sporten. Drink jij liever een biertje in onze stamkroeg de Polder om de week goed af te sluiten? Ook dat doen we regelmatig. We love to connect is onze visie en we zijn graag Estreme verbindend.

DSC_3776

Uitgelichte vacatures

Meer weten
Meer weten
Meer weten

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bianca-Foto

Bianca Langelaar

Sales manager ESTREME

Naam