René van der Voort

René van der Voort, werkt inmiddels al 17 jaar bij Estreme en vertelt graag wat het werken bij Estreme voor hem betekent.

‘’De belangrijkste reden dat ik bij Estreme kwam werken is de klik die ik had met jullie. Ik vind het superleuk om in een kleine organisatie te werken. Alles wat je doet zie je direct terug en je moet zelf je broek op kunnen houden. Er is nu eenmaal minder geregeld en vastgelegd. Ik voel dat ik gewaardeerd wordt om wie ik ben en wat ik doe en er is oog voor de menselijke kant en juist dat maakt dat ik voel dat ik op mijn plaats zit.’’

Anekdote? Bij de Rechtspraak/BW of over FMD of iets anders?

Geen idee, ben niet goed in Anekdotes oprakelen.
Bij een klant (raad) liepen er op een dag een  hele hoop berichten niet goed door BizTalk heen van een redelijk impactvolle berichtenstroom – een P1.
Samen met een collega bekeken we de inhoud van de berichten, nadat we hadden vastgesteld dat in ons BizTalk landschap alles naar behoren functioneerde – het moest aan de aanlevering liggen.
We kwamen er de hele namiddag niet uit. Zoals gebruikelijk laat zoiets mij dan niet los en in de trein naar huis was ik met wat zelf bedachte aanknoopunt eea aan het googlen. Thuis snel gegeten en weer even ingelogt, het bleef toch in mijn hoofd. Na een poosje zag ik het, iets wat je normaliter nooit zou verwachten. Het systeem wat de berichten stuurde, stuurde opeens ascii ipv utf-8. Een dag erna gelijk met degene gebeld die over dat systeem gaat, welke landelijk wordt gebruikt.
Hij was ons erg dankbaar, het was ze niet opgevallen maar het had nooit mogen gebeuren. Nadat zij de boel weer in orde hadden gemaakt, hebben we het samen met succes getest.

DSC_3856 - Copy
DSC_3776

Wat is de reden geweest dat jij ervoor hebt gekozen om bij Estreme te gaan werken?

Ik wilde me herscholen naar de IT en kwam via MakeItWork op een werkgevers markt terecht. Dat ik voor Estreme ben gegaan is omdat het bedrijf me aansprak op de volgende punten:

– Leuk gesprek met Bert en Tim

– Het feit dat het (nog) een kleiner bedrijf is/was en je daardoor elkaar beter kent en je sneller bij elkaar aan kan kloppen. Ik ga liever de diepte in met een kleine groep mensen dan met een grote groep.

– Geen sterke corporate sfeer.

Wat maakt werken bij Estreme volgens jou leuk?

– Afwisselend en uitdagend werk door verschillende klanten en projecten.

– Gezellige kleine groep, gevoel van samen staan we sterk

– Veel inspraak en gevoel dat je alles kwijt kan, er mee wordt gedacht.

– Een cultuur op basis van vertrouwen ipv sterk verantwoording afdragen / vrijheid

– Zelfstandigheid wordt gewaardeerd naar mijn gevoel

– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden / er wordt goed voor je gezorgd. ( bussiness card ns, telefoonrek e.d.)

DSC_3747
samen sterk

Welke drie woorden omschrijven volgens jou het werken bij Estreme het best?

Eendracht, Uitdaging, Verantwoordelijkheid

Omschrijf jouw meest leuke/leerzame klantervaring

Elke klant heeft tot nu toe zijn leerzame momenten. Maar ik denk dat het project bij BW waar ik nu mee bezig ben het leukste en het leerzaamste is so far.

Bij IVO ligt de bakermat voor mijn BizTalk kennis. Nu bij BW, waar het alleen maar development is, merk ik dat ik veel van die kennis verder kan toepassen en aanscherpen.

Het leuke aan dit project is dat het echt nieuwbouw is, complex en divers. Met z’n drieen hebben we het hele integratielandschap uitgedacht en zijn we het aan het bouwen.

Het leuke is verder dat ik een tweetal webservices heb gemaakt voor functionaliteit die we echt als hobbel in de weg zagen. Voor de eerste had Rene een eerste poc gebouwd, die ik verder heb uitgebouwd.

Vwb de tweede  heb ik, hoewel we erge beren op de weg zagen, het toch voor elkaar weten te boksen in 3 dagen. Daar ben ik dan best trots op. Het was lekker C#’en.

Omschrijf jouw hoogtepunt van jouw loopbaan carrière bij Estreme

Hoogte punt is de waardering die ik voel naar mezelf en vanuit de klanten en Estreme. Bijvoorbeeld dat ik bij BW werd neergezet en eerst even op de proef moest komen.

En dat je dan achteraf hoort dat ze direct zoiets hadden dit is een match door de technische dingen die ik gelijk oppakte. Verder is een hoogtepunt ook het eerder genoemde project bij BW.

DSC_3720

Uitgelichte vacatures

Meer weten
Meer weten
Meer weten

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bianca-Foto

Bianca Langelaar

Sales manager ESTREME

Naam