Expertise

Word onze integratie-maestro: bouw bruggen tussen systemen en data!

Ben jij een gepassioneerde developer met een onstilbare honger naar het oplossen van complexe integratiepuzzels? Sta je te popelen om je tanden te zetten in de wereld van Azure en BizTalk, en wil je jouw stempel drukken op baanbrekende integratie-oplossingen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het ESTREME-team!

Wat ga je doen?

Bij ESTREME ga je de diepte in met integraties die het onmogelijke mogelijk maken. Je werkt aan complexe vraagstukken die bruggen slaan tussen systemen, applicaties en datastromen.

Hier krijg je de kans om jouw creativiteit en technische vaardigheden volledig te benutten. We dagen je uit om met vernieuwende oplossingen te komen die impact hebben op de manier waarop bedrijven werken.

Je wordt omringd door een team van experts die jou inspireren en uitdagen. Bij ESTREME is leren een continu proces en krijg je volop kansen om je vaardigheden uit te breiden en jezelf te ontwikkelen.

Wat collega's zeggen

maarten-regtien-estreme-integratie-architect
Maarten Regtien - Integratie Architect

“Bij ESTREME werken relatief veel zij-instromers en dat zorgt ervoor dat er een veelzijdige kijk is op de plaats van IT in het bedrijfsleven. Een kritische kijk, waar niet meteen elke door de techgiganten gepushte hype klakkeloos wordt gevolgd. Bewezen technologie wordt daarentegen zeer gewaardeerd. Deze kritische blik zorgt ervoor dat we bij de nieuwe technieken (denk aan de cloud en ChatGPT) altijd nadenken hoe we deze zodanig kunnen toepassen dat de kwaliteit en security gewaarborgd blijven, net als in de oudere ‘bewezen technologie’.”

marc-hoogenbosch-estreme-biztalk-developer
Marc Hoogenbosch - BizTalk Developer

“ESTREME is een jong bedrijf met enthousiaste leiding en frisse ideeën met betrekking tot integratie. Het is een klein en hecht team, dus iedereen kent elkaar.”

suzanne-knauff-estreme-software-engineer
Suzanne Knauf - Software Engineer

“Ik kreeg een sympathieke indruk van ESTREME tijdens mijn sollicitatie en dat gevoel heb ik nog steeds. Het is een redelijk platte organisatie met korte lijnen, waardoor ik de omgang met elkaar als persoonlijk ervaar. Iedereen is goed benaderbaar en we helpen elkaar waar nodig. Heb je een verbeterpunt of idee? Je mag je input leveren en hier wordt naar geluisterd. Ik voel me serieus genomen en dat vind ik belangrijk.”

rene-van-der-voort-estreme-integratie-specialist
René van der Voort - Integratiespecialist

“De belangrijkste reden dat ik bij ESTREME kwam werken is de klik die ik direct voelde. Ik hou er van om in een kleine organisatie te werken, omdat je alles wat je doet direct terugziet. En wat ik bovendien erg waardeer aan het werken bij ESTREME, is dat er echt oog is voor de menselijke kant. Ik voel dat ik gewaardeerd wordt om wie ik ben en wat ik doe, en juist dat maakt dat ik voel dat ik op de juiste plek zit hier.”

roland-chalfoun-estreme-integration-specialist
Roland Chalfoun - Integratiespecialist

“Ik koos voor ESTREME omdat ik hier relaties kan opbouwen met succesvolle mensen, binnen de meest geavanceerde omgevingen en technologieën. Door samen te werken met een kleine groep toegewijde mensen behalen we de beste prestaties.”

Uitgelichte vacatures

Azure Integration DevOps Specialist

Breng systemen samen, optimaliseer processen, en zoek naar naadloze integratie!
40 uur per week
Development
3.300 - 4.300

BizTalk DevOps Specialist

Verbind systemen, optimaliseer processen, en streef naar perfecte integratie!
40 uur per week
Development
3.300 - 4.300

Integratiespecialist

Ben jij de verbindende factor tussen business en IT?
40 uur per week
Development
3.300 - 4.300

Wil je weten hoeveel je bij ons kunt verdienen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, maar jij wilt natuurlijk wel weten wat we jou kunnen bieden. Doe snel de check >>

Doe de salarischeck 👇

Weten hoeveel je bij ons verdient?

"*" geeft vereiste velden aan

1Technologieën
2Ervaring
3Diploma
4Afronding

Welke technologieën beheers je? *

Welke talen beheer je?
Welke talen beheer je?