Klantcases

Dagelijks werken onze specialisten met veel enthousiasme aan mooie projecten. Van maatwerk integraties tot complete outsourcing van BizTalk en Azure omgevingen, we zijn maar wat trots op onze projecten!

Hieronder geven we je een impressie van wat we doen en voor wie we dat doen.

Vattenfall | Azure Integratie

Omdat de cloud de toekomst is, besloot Vattenfall te migreren naar Azure Integration Services. Dit gebeurt stapsgewijs: bestaande integraties worden voorlopig in BizTalk onderhouden en geüpgraded en nieuwe integraties worden in Azure opgezet. Om dit probleemloos te laten verlopen zocht Vattenfall naar extra capaciteit met specialistische expertise. Met veel plezier vullen wij dit in bij Vattenfall.

Boskalis | BizTalk outsourcing

Boskalis, één van ’s werelds grootste maritieme dienstverleners, legt de focus op de innovatie van haar core-business. Dat geldt ook voor de IT-afdeling, waar tien ICT gerelateerde kavels zijn uitbesteed. Eén van die kavels is het BizTalk-beheer, waarvoor ESTREME door middel van Managed Services inmiddels de volledige eindverantwoordelijkheid draagt.

ASICS | Outsourcing integratieplatform

ASICS heeft haar totale BizTalk integratieplatform bij ESTREME geoutsourced. Wij ontzorgen ASICS van het beheer van het platform tot aan het ontwikkelen van nieuwe koppelingen.

Gemeente Tilburg | E-VOI oplossing

Tilburg is de eerste gemeente die we met de ESTREME deurwaardersloketservice gekoppeld hebben op het portaal van SNG (Stichting Netwerk gerechtsdeurwaarders). Daarna volgden er nog vele gemeentes en uitzendbureaus.

De Rechtspraak | BizTalk detachering

Spir-IT, de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak, heeft ESTREME gevraagd hun eigen team aan te vullen met BizTalk-experts. We stroomlijnen het beheer en verzorgen alle aanpassingen op bestaande koppelingen.

UWV | BizTalk migratie

ESTREME maakte deel uit van het team dat bij het UWV de migratie van BizTalk 2009 naar BizTalk 2013 succesvol uitvoerde. Tevens is dit overgangsmoment door ons aangegrepen om het deployment, de architectuur en de foutenafhandeling sterk te verbeteren.

Brabant Water | Azure en BizTalk training

Brabant Water zocht een oplossing om hun BizTalk-ontwikkelaar verder op te leiden conform de nieuwste BizTalk- en Azure-technologieën en kwam bij ESTREME uit. In eerste instantie coachten en trainden wij de ontwikkelaar één dag per week en sprongen bij indien er capaciteitstekort op gebied van Azure expertise was. Inmiddels zit er vanuit ESTREME dedicated een Azure/C#/BizTalk engineer.

Young Capital | Deurwaardersloketservice

Bij Young Capital heeft ESTREME de loonadministratie voor personeel en uitzendkrachten gekoppeld door middel van de Deurwaardersloketservice (DWL). Deze koppeling is gerealiseerd tussen AFAS profit en Stichting Netwerk Gerechtsdeurwaarders en hiermee is het Verzoek Om Informatie proces geautomatiseerd. Dit levert YoungCapital maar liefst een besparing op van 1 FTE.

ECT Rotterdam | Analyse performance

Containeroverslagbedrijf ECT vroeg ESTREME hun BizTalk-omgeving door te lichten in verband met performance problemen. We onderzochten het BizTalk-platform en brachten advies uit. De uitvoering van deze adviezen heeft tot een aanzienlijke performance-verbetering geleid.

VUmc | Tijdelijke integratiespecialist

Het VU medisch centrum in Amsterdam had tijdelijk extra BizTalk-ontwikkelbehoefte. ESTREME heeft een integratiespecialist geleverd op detacheringsbasis.

Wil jij ook uitdagende projecten oppakken?

Klaar voor een volgende stap? Bekijk snel onze vacatures om te zien of jouw droombaan beschikbaar is.