Werkervaring

Een uniek omscholingstraject op hbo-niveau mét baangarantie in de IT

Wil jij je omscholen tot IT’er en ben je op zoek naar een toffe en uitdagende werkomgeving? Tijdens het traject Make IT Work word je in 5 maanden omgeschoold. Hierna ga je bij ESTREME minimaal 6 maanden betaald aan de slag in je nieuwe functie Software Engineer. 

Met Make IT Work ben je in no-time een IT'er

Video afspelen

Leer ontwikkelen in de praktijk: ontwerpen, bouwen en testen

Tijdens de omscholing van Make IT Work leer je systemen ontwerpen, realiseren en testen en leer je werken met verschillende programmeertalen en ontwikkelmethoden. Na je opleiding begint het pas echt. Bij ons kun je in de praktijk projectmatig leren werken en richt je je op het beheren, analyseren, adviseren, ontwerpen en realiseren van softwaresystemen.  

Wat collega's zeggen

maarten-regtien-estreme-integratie-architect
Maarten Regtien - Integratie Architect

“Bij ESTREME werken relatief veel zij-instromers en dat zorgt ervoor dat er een veelzijdige kijk is op de plaats van IT in het bedrijfsleven. Een kritische kijk, waar niet meteen elke door de techgiganten gepushte hype klakkeloos wordt gevolgd. Bewezen technologie wordt daarentegen zeer gewaardeerd. Deze kritische blik zorgt ervoor dat we bij de nieuwe technieken (denk aan de cloud en ChatGPT) altijd nadenken hoe we deze zodanig kunnen toepassen dat de kwaliteit en security gewaarborgd blijven, net als in de oudere ‘bewezen technologie’.”

marc-hoogenbosch-estreme-biztalk-developer
Marc Hoogenbosch - BizTalk Developer

“ESTREME is een jong bedrijf met enthousiaste leiding en frisse ideeën met betrekking tot integratie. Het is een klein en hecht team, dus iedereen kent elkaar.”

suzanne-knauff-estreme-software-engineer
Suzanne Knauf - Software Engineer

“Ik kreeg een sympathieke indruk van ESTREME tijdens mijn sollicitatie en dat gevoel heb ik nog steeds. Het is een redelijk platte organisatie met korte lijnen, waardoor ik de omgang met elkaar als persoonlijk ervaar. Iedereen is goed benaderbaar en we helpen elkaar waar nodig. Heb je een verbeterpunt of idee? Je mag je input leveren en hier wordt naar geluisterd. Ik voel me serieus genomen en dat vind ik belangrijk.”

rene-van-der-voort-estreme-integratie-specialist
René van der Voort - Integratiespecialist

“De belangrijkste reden dat ik bij ESTREME kwam werken is de klik die ik direct voelde. Ik hou er van om in een kleine organisatie te werken, omdat je alles wat je doet direct terugziet. En wat ik bovendien erg waardeer aan het werken bij ESTREME, is dat er echt oog is voor de menselijke kant. Ik voel dat ik gewaardeerd wordt om wie ik ben en wat ik doe, en juist dat maakt dat ik voel dat ik op de juiste plek zit hier.”

roland-chalfoun-estreme-integration-specialist
Roland Chalfoun - Integratiespecialist

“Ik koos voor ESTREME omdat ik hier relaties kan opbouwen met succesvolle mensen, binnen de meest geavanceerde omgevingen en technologieën. Door samen te werken met een kleine groep toegewijde mensen behalen we de beste prestaties.”

Een toffe baan na je omscholingstraject Make IT Work

Wij bieden verschillende uitdagingen aan binnen diverse vakgebieden, van cloud migratie tot systeem- en applicatie integratie. Wij kunnen je uiteraard helpen een keuze te maken! Tijdens een eerste (online) kennismaking gaan we graag met jou in gesprek over jouw ambities.

Omscholingstraject Make IT Work

Start na het Make IT Work omscholingstraject jouw carrière in de IT bij ESTREME!
32 - 40 uur per week
Development
In overleg

Open sollicitatie

Nog niet kunnen vinden wat je zoekt? Je mag ons ook een open sollicitatie sturen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te bekijken of we bij elkaar passen.