Over ESTREME

Ons team is ESTREME veelzijdig met unieke expertises, persoonlijkheden en ambities.

Welkom bij ESTREME, de plek waar integratie meer is dan technologie!

Het is de kracht die organisaties verbindt, processen optimaliseert en ongekende toekomstmogelijkheden ontsluit. We zijn niet zomaar integratiespecialisten, we zijn visionairs die geloven in naadloze samenwerking tussen systemen en processen.

We creëren innovatieve integratie-oplossingen die de norm veranderen. Dit resulteert in gestroomlijnde workflows, snellere besluitvorming en uiteindelijk ongekende groeikansen voor bedrijven.

Uitdagende projecten

Zet jouw skills en talenten in voor betekenisvolle en toffe projecten.

Persoonlijke groei

Ontwikkel je vaardigheden en kennis naar een hoger niveau.

Flexibele werkomgeving

Deel je dagen naar eigen inzicht in en werk vanuit huis of kantoor.

Bevlogen collega's

We hebben een open cultuur en zijn betrokken en enthousiast.

Verbinding met elkaar

We gaan verder dan alleen het verbinden van bits en bytes. Bij ESTREME worden we aangemoedigd om niet alleen als collega’s, maar ook als vrienden met elkaar om te gaan. Dat maakt de werksfeer uniek en stimulerend. We vieren niet alleen onze professionele successen, maar ook onze persoonlijke mijlpalen. Het is een plek waar je je echt gewaardeerd en onderdeel van een hechte groep voelt.

Ons team

DSC00297

Tim Jonker

Mede-oprichter en -eigenaar

Bevlogen integratie expert

DSC00297

Voornaam Achternaam

Positie

Bevlogen expert

DSC00297

Voornaam Achternaam

Positie

Bevlogen expert

DSC00297

Voornaam Achternaam

Positie

Bevlogen expert

DSC00297

Voornaam Achternaam

Positie

Bevlogen expert

DSC00297

Voornaam Achternaam

Positie

Bevlogen expert

DSC00297

Voornaam Achternaam

Positie

Bevlogen expert

DSC00297

Voornaam Achternaam

Positie

Bevlogen expert

Why join us?

Werken bij ESTREME is niet alleen een baan; het is een reis vol uitdagingen, groei en onvergetelijke momenten met geweldige collega’s.

DSC00403
0. HOME default_1.1.10
default_1.1.4

ESTREME: puur, direct en samen

Bij ESTREME draait alles om puurheid en zuiverheid: geen ‘blabla’, maar directe en doeltreffende communicatie. En dat zie je terug in onze werkwijze. Onze directieleden staan zij aan zij met jou in het veld, bieden support en je kunt altijd bij ze terecht. Fouten maken mag, want daar leren we van. Bij ESTREME verbinden we niet alleen systemen, maar ook mensen. 

Op ons inspirerende kantoor op het UVA Science park vormen we geen nummertjes, maar een hecht team dat elkaar ondersteunt. ‘We love to connect’ – bij ESTREME gaan samenwerking en verbondenheid hand in hand.

Wat collega's zeggen

maarten-regtien-estreme-integratie-architect
Maarten Regtien - Integratie Architect

“Bij ESTREME werken relatief veel zij-instromers en dat zorgt ervoor dat er een veelzijdige kijk is op de plaats van IT in het bedrijfsleven. Een kritische kijk, waar niet meteen elke door de techgiganten gepushte hype klakkeloos wordt gevolgd. Bewezen technologie wordt daarentegen zeer gewaardeerd. Deze kritische blik zorgt ervoor dat we bij de nieuwe technieken (denk aan de cloud en ChatGPT) altijd nadenken hoe we deze zodanig kunnen toepassen dat de kwaliteit en security gewaarborgd blijven, net als in de oudere ‘bewezen technologie’.”

marc-hoogenbosch-estreme-biztalk-developer
Marc Hoogenbosch - BizTalk Developer

“ESTREME is een jong bedrijf met enthousiaste leiding en frisse ideeën met betrekking tot integratie. Het is een klein en hecht team, dus iedereen kent elkaar.”

suzanne-knauff-estreme-software-engineer
Suzanne Knauf - Software Engineer

“Ik kreeg een sympathieke indruk van ESTREME tijdens mijn sollicitatie en dat gevoel heb ik nog steeds. Het is een redelijk platte organisatie met korte lijnen, waardoor ik de omgang met elkaar als persoonlijk ervaar. Iedereen is goed benaderbaar en we helpen elkaar waar nodig. Heb je een verbeterpunt of idee? Je mag je input leveren en hier wordt naar geluisterd. Ik voel me serieus genomen en dat vind ik belangrijk.”

rene-van-der-voort-estreme-integratie-specialist
René van der Voort - Integratiespecialist

“De belangrijkste reden dat ik bij ESTREME kwam werken is de klik die ik direct voelde. Ik hou er van om in een kleine organisatie te werken, omdat je alles wat je doet direct terugziet. En wat ik bovendien erg waardeer aan het werken bij ESTREME, is dat er echt oog is voor de menselijke kant. Ik voel dat ik gewaardeerd wordt om wie ik ben en wat ik doe, en juist dat maakt dat ik voel dat ik op de juiste plek zit hier.”

roland-chalfoun-estreme-integration-specialist
Roland Chalfoun - Integratiespecialist

“Ik koos voor ESTREME omdat ik hier relaties kan opbouwen met succesvolle mensen, binnen de meest geavanceerde omgevingen en technologieën. Door samen te werken met een kleine groep toegewijde mensen behalen we de beste prestaties.”

Is er een match?

Bij ESTREME geloven we dat integratie de sleutel is tot een slimmere, meer verbonden wereld. Als jij hetzelfde gelooft en jezelf wilt uitdagen, dan willen we jou graag in ons team en maken we graag kennis met je. Neem contact met ons op voor een afspraak.