Werkervaring

Zet de volgende stap in je carrière als professional

Je hebt inmiddels een aantal jaren werkervaring. Je weet nu beter waar je goed in bent en waar je passie ligt.  Nu ben jij aan zet. In welk vakgebied wil je je verder ontwikkelen en voor wat voor soort organisaties wil je graag werken? Bij ons vind je verschillende functies  binnen diverse branches en klanten. Wij zoeken jou!

Je bent een inspiratie voor collega's

Bij ESTREME werken we in een hecht team. We werken met gedreven en betrokken collega’s.  Als medior of senior professional ben je een voorbeeld voor collega’s met minder ervaring. Je vindt het mooi om je kennis en expertise te delen en door te geven. Daarnaast werk je aan uitdagende projecten, zodat je zelf blijft leren en je netwerk vergroot. 

Wat collega's zeggen

maarten-regtien-estreme-integratie-architect
Maarten Regtien - Integratie Architect

“Bij ESTREME werken relatief veel zij-instromers en dat zorgt ervoor dat er een veelzijdige kijk is op de plaats van IT in het bedrijfsleven. Een kritische kijk, waar niet meteen elke door de techgiganten gepushte hype klakkeloos wordt gevolgd. Bewezen technologie wordt daarentegen zeer gewaardeerd. Deze kritische blik zorgt ervoor dat we bij de nieuwe technieken (denk aan de cloud en ChatGPT) altijd nadenken hoe we deze zodanig kunnen toepassen dat de kwaliteit en security gewaarborgd blijven, net als in de oudere ‘bewezen technologie’.”

marc-hoogenbosch-estreme-biztalk-developer
Marc Hoogenbosch - BizTalk Developer

“ESTREME is een jong bedrijf met enthousiaste leiding en frisse ideeën met betrekking tot integratie. Het is een klein en hecht team, dus iedereen kent elkaar.”

suzanne-knauff-estreme-software-engineer
Suzanne Knauf - Software Engineer

“Ik kreeg een sympathieke indruk van ESTREME tijdens mijn sollicitatie en dat gevoel heb ik nog steeds. Het is een redelijk platte organisatie met korte lijnen, waardoor ik de omgang met elkaar als persoonlijk ervaar. Iedereen is goed benaderbaar en we helpen elkaar waar nodig. Heb je een verbeterpunt of idee? Je mag je input leveren en hier wordt naar geluisterd. Ik voel me serieus genomen en dat vind ik belangrijk.”

rene-van-der-voort-estreme-integratie-specialist
René van der Voort - Integratiespecialist

“De belangrijkste reden dat ik bij ESTREME kwam werken is de klik die ik direct voelde. Ik hou er van om in een kleine organisatie te werken, omdat je alles wat je doet direct terugziet. En wat ik bovendien erg waardeer aan het werken bij ESTREME, is dat er echt oog is voor de menselijke kant. Ik voel dat ik gewaardeerd wordt om wie ik ben en wat ik doe, en juist dat maakt dat ik voel dat ik op de juiste plek zit hier.”

roland-chalfoun-estreme-integration-specialist
Roland Chalfoun - Integratiespecialist

“Ik koos voor ESTREME omdat ik hier relaties kan opbouwen met succesvolle mensen, binnen de meest geavanceerde omgevingen en technologieën. Door samen te werken met een kleine groep toegewijde mensen behalen we de beste prestaties.”

Uitgelichte vacatures

We bieden verschillende functies aan binnen diverse vakgebieden, zoals cloud migratie en systeem- en data integratie. 
Wat wordt jouw volgende stap?

BizTalk DevOps Specialist

Verbind systemen, optimaliseer processen, en streef naar perfecte integratie!
40 uur per week
Development
3.300 - 4.300

Azure Integration DevOps Specialist

Breng systemen samen, optimaliseer processen, en zoek naar naadloze integratie!
40 uur per week
Development
3.300 - 4.300

Open sollicitatie

Nog niet kunnen vinden wat je zoekt? Je mag ons ook een open sollicitatie sturen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te bekijken of we bij elkaar passen.