Terug naar alle vacatures

Stage plek / Omscholing

40 uur p/w.     in overleg     MBO of HBO

Een uniek omscholingstraject op hbo-niveau mét baangarantie in de IT
Tijdens het omscholingstraject Make IT Work school je je in 5 maanden om tot IT’er. Hierna ga je minimaal 6 maanden betaald bij ESTREME aan de slag in je nieuwe functie software engineer.

DSC_3747

INFORMATIE VOOR DE KANDIDAAT

Je doet IT-kennis en -vaardigheden op in een van onze programma’s. Je ontwikkelt specifieke competenties die aansluiten bij de vraag uit de huidige markt. In de opleiding is er ruime aandacht voor samenwerking en communicatievaardigheden. De voertaal is Nederlands.

mak it foto

IT-omscholing in 11 maanden

Tijdens de eerste 5 maanden volg je de fulltime – 5 dagen per week – opleiding van in totaal 18 lesweken bij de hogeschool van jouw keuze. Na succesvolle afronding van deze 5 maanden krijg je een arbeidscontract van 6 maanden bij ESTREME en verdien je meteen een salaris. Gedurende die 6 maanden krijg je scholing tijdens 4 terugkomavonden bij de hogeschool waar je het omscholingstraject doet.

Je hoeft als kandidaat geen kennis te hebben van of ervaring te hebben in IT. Wel heb je ruime interesse in het vakgebied IT, informatica, ICT en alles wat met digitalisering te maken heeft. Als je affiniteit met IT hebt, houd je de omscholing makkelijker vol en kun je een leven lang ontwikkelen en werken in de IT.

Het assessment dat je doet voor toelating is een goede graadmeter van je slagingskans van het omscholingstraject.

ESTREME

Binnen Estreme werken jong talenten en ervaren specialisten samen aan applicatie-integratie. Estreme is een kleine, maar hard groeiende organisatie waarin persoonlijke aandacht centraal staat. We houden de communicatie en omgang met elkaar graag Estreme puur en zuiver, vinden het belangrijk dat jouw werk Estreme veelzijdig is én denken op allerlei verschillende vlakken graag met jou mee. We doen het graag Estreme met elkaar. Jouw input en ideeën worden dan ook serieus genomen en erg gewaardeerd. Naast al dat harde werken vinden wij het ook Estreme belangrijk dat er tijd is voor gezelligheid en gaan we informeel met elkaar om. We hebben maandelijks een borrel, lachen veel gelachen met elkaar en hebben het natuurlijk voornamelijk over niet-werkgerelateerde zaken.

Wat hebben we voor jou in petto?

  • Een veelzijdige baan;
  • Een fijne werkplek waar naar jouw ideeën en wensen wordt geluisterd;
  • Een informele werksfeer, waar iedereen elkaar kent en er veel wordt gelachen;
  • Flexibele werktijden waarbij je thuis, bij ons op kantoor kan werken.
  • Standaard jaarlijks 25 vakantiedagen, maar méér dagen kopen is mogelijk;
  • Volledige reiskostenvergoeding;
  • Een inspirerende werkplek op een unieke locatie: het UvA science park, met onder andere sportmogelijkheden (zoals squash, fitness en klimmen).
  • Soort dienstverband: Fulltime
  • Salaris: in overleg

Solliciteren?

Heb jij Estreme veel zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur jouw cv + motivatie naar sollicitaties@estreme.nl of bel naar 020-6925007 om een afspraak te maken voor ​ een goede kop koffie bij ons op kantoor.