Werkervaring

Start je carrière bij ESTREME

Net afgestudeerd of omgeschoold? Als starter ben je klaar om je eerste stappen te zetten als developer. Bij ESTREME krijg je de kans om je te ontwikkelen en te groeien in een uitdagende omgeving. Je werkt samen met ervaren professionals en krijgt de mogelijkheid om veel te leren en te ontdekken wat jouw sterke punten zijn.

Uitdagende klanten en projecten

Onze organisatie is gericht op innovatie en groei, waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Bij ESTREME geloven we dat jouw unieke talenten en ideeën van onschatbare waarde zijn en daarom moedigen we je aan om ze te delen en in te zetten tijdens je werk aan uitdagende projecten. Wij bieden verschillende startersfuncties aan, van cloud migratie tot applicatie- en data-integratie.

Wat collega's zeggen

maarten-regtien-estreme-integratie-architect
Maarten Regtien - Integratie Architect

“Bij ESTREME werken relatief veel zij-instromers en dat zorgt ervoor dat er een veelzijdige kijk is op de plaats van IT in het bedrijfsleven. Een kritische kijk, waar niet meteen elke door de techgiganten gepushte hype klakkeloos wordt gevolgd. Bewezen technologie wordt daarentegen zeer gewaardeerd. Deze kritische blik zorgt ervoor dat we bij de nieuwe technieken (denk aan de cloud en ChatGPT) altijd nadenken hoe we deze zodanig kunnen toepassen dat de kwaliteit en security gewaarborgd blijven, net als in de oudere ‘bewezen technologie’.”

marc-hoogenbosch-estreme-biztalk-developer
Marc Hoogenbosch - BizTalk Developer

“ESTREME is een jong bedrijf met enthousiaste leiding en frisse ideeën met betrekking tot integratie. Het is een klein en hecht team, dus iedereen kent elkaar.”

suzanne-knauff-estreme-software-engineer
Suzanne Knauf - Software Engineer

“Ik kreeg een sympathieke indruk van ESTREME tijdens mijn sollicitatie en dat gevoel heb ik nog steeds. Het is een redelijk platte organisatie met korte lijnen, waardoor ik de omgang met elkaar als persoonlijk ervaar. Iedereen is goed benaderbaar en we helpen elkaar waar nodig. Heb je een verbeterpunt of idee? Je mag je input leveren en hier wordt naar geluisterd. Ik voel me serieus genomen en dat vind ik belangrijk.”

rene-van-der-voort-estreme-integratie-specialist
René van der Voort - Integratiespecialist

“De belangrijkste reden dat ik bij ESTREME kwam werken is de klik die ik direct voelde. Ik hou er van om in een kleine organisatie te werken, omdat je alles wat je doet direct terugziet. En wat ik bovendien erg waardeer aan het werken bij ESTREME, is dat er echt oog is voor de menselijke kant. Ik voel dat ik gewaardeerd wordt om wie ik ben en wat ik doe, en juist dat maakt dat ik voel dat ik op de juiste plek zit hier.”

roland-chalfoun-estreme-integration-specialist
Roland Chalfoun - Integratiespecialist

“Ik koos voor ESTREME omdat ik hier relaties kan opbouwen met succesvolle mensen, binnen de meest geavanceerde omgevingen en technologieën. Door samen te werken met een kleine groep toegewijde mensen behalen we de beste prestaties.”

Uitgelichte vacatures

Wij bieden verschillende startersfuncties aan binnen diverse vakgebieden, zoals cloud migratie en systeem- en data integratie. Wij kunnen je uiteraard helpen een keuze te maken! Tijdens een eerste (online) kennismaking gaan we graag met jou in gesprek om je ambities te bespreken.

Azure Integration DevOps Specialist

Breng systemen samen, optimaliseer processen, en zoek naar naadloze integratie!
40 uur per week
Development
3.300 - 4.300

Integratiespecialist

Ben jij de verbindende factor tussen business en IT?
40 uur per week
Development
3.300 - 4.300

BizTalk DevOps Specialist

Verbind systemen, optimaliseer processen, en streef naar perfecte integratie!
40 uur per week
Development
3.300 - 4.300

Open sollicitatie

Nog niet kunnen vinden wat je zoekt? Je mag ons ook een open sollicitatie sturen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te bekijken of we bij elkaar passen.