Terug naar alle vacatures

Systeem of Applicatiebeheerder

40 uur p/w.     3300 – 4300 p/m.     HBO werk- en denkniveau

Werk jij op dit moment als Systeem of Applicatiebeheer van Windows Server of .Net webapplicaties? Heb jij verstand van Windows webservers of Databases en wil je je specialiseren in Integratie? Zou jij graag koppelingen tussen applicaties en cloud-oplossingen voor de klanten willen maken en beheren om ze als één systeem te laten werken? Wil jij dit doen in een kleine organisatie waar puurheid, veelzijdigheid en verbinding met elkaar én de klant voorop staan? Kom dan werken bij Estreme en ga aan de slag als integratiespecialist io.

DSC_3747

Jouw Rol

Als eerste gaan we je de geheimen van het integratievak bijbrengen, met je achtergrond als Systeem of Applicatiebeheerder zal dat vrij vlot gaan. Daarna ga je je bezig houden met integratieplatformen als BizTalk of het Azure Integration Services platform. Je zorgt van A tot Z voor het integratieproces tussen verschillende systemen goed verloopt. Zijn de koppelingen goed getest? Dan rol je deze officieel uit in productie (CI/CD) én heel belangrijk: je blijft deze beheren. Je hebt er dus zelf alle belang bij dat alles draait zoals het hoort en je hebt als doel de voorspelbaarheid, efficiëntie, veiligheid en controleerbaarheid te vergroten. Jij weet waar de data zich bevindt en jij voorziet de klant van data. Gaat er toch iets verkeerd? Dan is het jouw taak om te achterhalen waar het misgaat en los jij het probleem op (DevOps).

Je werkt zowel op afstand, als op locatie bij de klant waarbij je veel direct klantcontact hebt. Dit doe je zelfstandig of samen met één of meerdere collega’s direct bij onze klanten. Voor zowel banken, de overheid en retail bedrijven zal jij jouw kennis en kunde gaan inzetten.

Het Team

Wij zijn graag Estreme veelzijdig en dat zie je binnen ons team ook terug. Het team is erg divers en bestaat uit mannen en vrouwen met verschillende karakters, uiteenlopende hobby’s, leeftijden en achtergronden. Ook wel samen te vatten als een gezellige mengelmoes bij wie ‘’niets moet, maar alles mag’’. We zijn trots op onze veelzijdigheid en we vinden het belangrijk dat iedereen lekker zichzelf kan zijn.

ESTREME

Binnen Estreme werken jong talenten en ervaren specialisten samen aan applicatie-integratie. Estreme is een kleine, maar hard groeiende organisatie waarin persoonlijke aandacht centraal staat. We houden de communicatie en omgang met elkaar graag Estreme puur en zuiver, vinden het belangrijk dat jouw werk Estreme veelzijdig is én denken op allerlei verschillende vlakken graag met jou mee. We doen het graag Estreme met elkaar. Jouw input en ideeën worden dan ook serieus genomen en erg gewaardeerd. Naast al dat harde werken vinden wij het ook Estreme belangrijk dat er tijd is voor gezelligheid en gaan we informeel met elkaar om. We hebben maandelijks een borrel, lachen veel gelachen met elkaar en hebben het natuurlijk voornamelijk over niet-werkgerelateerde zaken.

Wat hebben we voor jou in petto?

 • Een uitdagende baan in een team van specialisten met passie voor hun vak die net als jij streven naar de beste oplossing voor de klant;
 • Een fijne werkplek waar naar jouw ideeën en wensen wordt geluisterd;
 • Een veelzijdige baan met diverse soorten opdrachten. Waar je als admin kan doorgroeien naar developer (als je dat zou willen);
 • Een informele werksfeer, waar iedereen elkaar kent en er veel wordt gelachen;
 • Een boven marktconform salaris;
 • Flexibele werktijden waarbij je thuis, bij ons op kantoor of bij de klant kunt werken;
 • Standaard jaarlijks 25 vakantiedagen, maar méér dagen kopen is mogelijk;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • Een persoonlijk opleidingsplan waar jouw ontwikkeling centraal staat en waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt;
 • Volop mogelijkheden om je te certficering in (Microsoft) Cloud technologie.
 • Ruimte om jezelf breed te ontwikkelen en diverse certificeringen te behalen (wij belonen elk behaald certificaat met een vast bedrag op je maandelijks bruto salaris);
 • Een inspirerende werkplek op een unieke locatie: het UvA science park, met onder andere sportmogelijkheden (zoals squash, fitness en klimmen).

Wat breng jij mee?

 • Je hebt minimaal een MBO+ diploma in een exacte richting (zoals informatica);
 • Je hebt ervaring met Windows en/of Applicatie/Webserver beheer;
 • Je heb interesse in het Integratievak;
 • Je bent bereid om Microsoft certificeringen te halen;
 • Je hebt een klantgerichte instelling en denkt graag net een stapje verder voor een passende oplossing voor de klant;
 • Je werkt accuraat, hebt een flexibele instelling en beschikt over een analytisch denkvermogen;
 • Je wilt je voortdurend blijven ontwikkelen en bent bereid om diverse certificeringen te behalen;
 • Je wilt meer weten van een DevOps omgeving.

Solliciteren?

Heb jij Estreme veel zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur jouw cv + motivatie naar sollicitaties@estreme.nl of bel naar 020-6925007 om een afspraak te maken voor ​ een goede kop koffie bij ons op kantoor.